top of page

Cirkoko's team

Jokke en Shana zijn het creatieve brein achter cirkoko.  De liefde bracht hen samen. Toen bleek dat ze ook nog eens dezelfde interesses hadden, was een professionele samenwerking een logische volgende stap.  

Met Cirkoko willen Shana en Jokke een magische beleving schenken aan kinderen en hun ouders. Maar ook tools in handen geven om samen te spelen, te ontdekken en te groeien als gezin. Dit zowel tijdens de beleving van Cirkoko, maar eveneens tijdens meer gepersonaliseerde begeleiding op maat. 

Op zoek naar unieke performances en animaties voor volwassenen neem dan zeker eens een kijkje op www.cirqfou.com!

50813651_1531380593631479_66159871519746

Jokke Vanderlinden

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Houdt van: Shana, koude douches nemen, groenten eten, de frisse buitenlucht en ravotten met zijn kinderen.

Jokke kreeg op 10-jarige leeftijd de circusmicrobe te pakken. In 2002 werd hij toegelaten op de enige Belgische hogeschool voor circuskunsten, waar hij zich gedurende 3 jaar intensief kon focussen op zijn technische skills en hij daarnaast vorm kon geven aan zijn eigen circusvisie.
 

Veel van zijn circusvoorstellingen en -concepten zijn speciaal uitgewerkt voor kinderen en families en leggen de nadruk op de talenten van de kinderen in het publiek. Door zijn liefdevolle en zelfzekere aanpak geeft hij kinderen het vertrouwen zichzelf te overtreffen. 
 

Met ondertussen al meer dan 15 jaar ervaring als professioneel circusartiest, zelf vader te zijn geworden van twee dochters, en de wijsheid der jaren mee te pikken, is het tijd voor een nieuwe frisse uitdaging die alle facetten van Jokkes talent bundelt.

431771_10150552345128431_1495663004_n_ed

Shana Roomers

  • Black Instagram Icon

Houdt van: Jokke,  knuffelen, dieren, Uit eten met vrienden, acrobatie en klimmen. 

Van jongs af aan hield Shana van alles wat met dansen, theater en voordracht te maken had.
Vanuit die passie voor op de planken te staan, studeerde ze woordkunst-drama. 

Sindsdien is ze doorlopend bezig met verschillende animaties, voorstellingen, en workshops. 

Naast de passie voor theater heeft ze ook een liefde voor het helpen van anderen. 

Na de nodige bijscholingen gespecialiseerd in het werken met kinderen, startte ze in 2011 als hypnotiseur verbonden aan het hypnosecentrum België

Sinds enkele jaren ontdekte zij eveneens acrobatie en circus en de positieve effecten ervan op kinderen en ouders. Cirkoko is dus een logisch gevolg dat beide passies van Shana samenvoegt in een ambitieus project.


 

bottom of page