top of page

za 18 dec

|

Boom

De Familie Zanzani!

Een adembenemende circus voorstelling met topcast waaronder artiesten uit Belgiums got talent! Dit alles in een kleurrijke theatrale regie met roekeloze acrobaten, knotsgekke clowns, en talentvolle dansers: “De familie Zanzani” Een niet te missen familiale kerstshow voor kids van 2 tot 102.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
De Familie Zanzani!
De Familie Zanzani!

Tijd en locatie

18 dec 2021 15:00 – 09 jan 2022 07:00

Boom, Schommelei 1, 2850 Boom, Belgium

Over het evenement

Een adembenemende circus voorstelling in een kleurrijke theatrale regie met roekeloze acrobaten, knotsgekke clowns, en talentvolle dansers: “De familie Zanzani” Een niet te missen familiale kerstshow voor kids van 2 tot 102. We mogen niet meer dan 200 enthousiaste toeschouwers ontvangen. Oeps! Wees er dus snel bij. Van 18 t.e.m. 9 januari spelen we 2 shows per dag. Kom jij ook?  

Om 11 uur en 15 uur kan je deze fantastische show komen bekijken in het Boxtalino circus theater te Boom. Voor de show op 19 december is er een “Friends & Family” korting van 30% korting. Boeken kan via www.zanzani.be. Gebruik de kortingscode “FAMY”! 

Uiteraard ben je ook welkom op alle andere dagen! We kunnen niet wachten jullie te verwelkomen. PS: aarzel niet om deze boodschap te delen met uw geliefden! www.zanzani.be

Deel dit evenement

bottom of page